Kamers

ROMANTISCHE KAMER

 

 

Een ruime, lichte kamer met uitzicht op een boomrijke laan met een rustig straatbeeld. De kamer is ingericht met een romantisch 2-persoons hemelbed met een goed matras en een topper, nachtkastjes en een wasgelegenheid.

Voorzien van een hang/legkast, tafel met twee stoelen, boekenkast met boeken om mee te nemen en thuis verder te lezen. Ook een föhn, badjassen, handdoeken, waterkoker en de benodigdheden om zelf koffie of thee te maken zijn aanwezig,

Uiteraard beschikt de kamer over gratis Wi-Fi en televisie. Gemeenschappelijk gebruik van de badkamermet regendouche,toilet en dubbele wastafel.. De kamer is af te sluiten.

Ook voor de kinderen hebben we een kinderbedje/logeerbed of stapelbed, u kunt informeren naar de mogelijkheden.

€ 59.00 PER NACHT

inclusief ontbijt & toeristenbelasting

 

KLASSIEKE KAMER

 

 

Een ruime, lichte kamer met uitzicht op onze knusse tuin. De kamer heeft twee uitstekende 1 persoons bedden met Auping bodems en nachtkastjes.

Hang/legkast, ingebouwde wastafel met spiegel, tafel met twee stoelen, boekenkast met boeken om te lezen, en eventueel mee te nemen om thuis verder te lezen. Ook een föhn, badjassen, handdoeken, waterkoker en de benodigdheden om zelf koffie of thee te maken zijn aanwezig,

Uiteraard beschikt de kamer over gratis Wi-Fi en televisie. gemeenschappelijk gebruik van de badkamer met een regendouche,toilet en dubbele wastafel gelegen tussen de twee kamers. De kamer is af te sluiten.

Ook voor de kinderen hebben we een kinderbedje/logeerbed of stapelbed, u kunt informeren naar de mogelijkheden.

 

€ 59.00 PER NACHT

inclusief ontbijt & toeristenbelasting


Opkamer

 
Screen Shot 2019-05-24 at 20.57.43.png

De Opkamer is een kleinere zolderkamer met een stapelbed en verder voorzien van alle faciliteiten zoals een T.V. WIFI, een zithoekje, koffie,- en theevoorzieningen, badjassen e.d.

Deze kamer kost 49.00 euro voor 2 personen inclusief ontbijt en toeristenbelasting

 

€ 49.00 PER NACHT

inclusief ontbijt & toeristenbelasting


 

EXTRA VOORZIENINGEN 

Kinderen tot 4 jaar: gratis

Kinderen 4-12 jaar: € 15 per kind

Lunchpakket: € 5 per persoon

Extra logeerbed: € 15

Fietsverhuur: € 7.50 per fiets per dag

Wasservice: € 5

Ook honden zijn welkom: € 5 per dag

Fietsen en motoren kunnen in de garage worden gestald.